Meny
  Veckoöversikt vecka 44  
Oktober 2020
  Mån 26/10 Tis 27/10 Ons 28/10 Tor 29/10 Fre 30/10 Lör 31/10 Sön 1/11
7:00






8:00






9:00
09:15 - 10:15FULLT
Seniorpulsjympa


09:15 - 09:45FULLT
Senior TABATA & Stationsträning 30 min
09:45 - 10:05
Senior Stretch & Rörlighet 20 min

09:15 - 10:00FULLT
Senior Active 360 & Stretch 45 min

09:00 - 10:00
BODYPUMP


10:00






11:00





11:30 - 12:15FULLT
TED KIDZ 7-9 ÅR

12:00
12:00 - 12:30
Tabata 30 min


12:00 - 12:30
Cykel 30 min


12:00 - 12:30
MRL



13:00






14:00






15:00






16:00



16:45 - 17:30
Active 360 PULS


16:00 - 17:00FULLT
Uthyrning

17:00
17:00 - 17:30FULLT
Cykel 30 min
17:30 - 18:15FULLT
Body Pump Express 45 min

17:00 - 17:55FULLT
Active 360 BAS 55 min
17:30 - 18:00FULLT
Cykel 30 min

17:00 - 17:45FULLT
YinYoga


17:00 - 17:45FULLT
Cykel 45 min
17:00 - 17:45
Body Attack 45 min


17:00 - 18:00
Cykel 60 min

18:00
18:00 - 18:45
BOOTCAMP 45 min UTE
18:30 - 19:00
Body Attack 30 min

18:15 - 18:45FULLT
Cykel 30 min

18:00 - 18:30FULLT
Body Attack 30 min
18:00 - 19:00
Cykel 60 min
18:40 - 19:10
Body Pump Express 30 min

18:00 - 18:30FULLT
SPARTACUS 30 min
18:35 - 18:55
Stretch & Nedvarvning 20 min




19:00
19:15 - 20:15
Yoga

19:15 - 20:15FULLT
Yoga

19:10 - 19:30
Cykel ”Onsdagsbonus” 20 min

19:15 - 20:45FULLT
YinYoga




20:00






21:00






22:00






23:00