Schema Veckoschema Logga in
TID/LÄNGD PASS INSTRUKTÖR BOKA
IDAG 18/2
09:00 45 MIN Senior Styrka Angelica Johansson BOKA PASS  
09:45 45 MIN Senior Boll & Balans Christina Rygh BOKA PASS  
12:05 30 MIN Tabata Åke Eliasson BOKA PASS  
17:00 60 MIN CF WOD Tommy Rygh BOKA PASS  
17:25 30 MIN Boll, Bål och Balans. Hans Feltsten BOKA PASS  
17:30 60 MIN BodyPump Peter Blomqvist BOKA PASS  
18:00 30 MIN Cykel Åke Eliasson BOKA PASS  
18:00 60 MIN CF WOD Tommy Rygh BOKA PASS  
18:15 30 MIN Tabata Irene Andersson BOKA PASS  
18:30 30 MIN Cykel + Åke Eliasson BOKA PASS  
18:40 45 MIN SH´Bam Kristin Lans BOKA PASS  
18:45 60 MIN SOMA MOVE Johanna Svensson BOKA PASS  
I MORGON 19/2
09:30 45 MIN Senior Core Hans Feltsten BOKA PASS  
12:05 30 MIN Strength Hans Feltsten BOKA PASS  
17:00 60 MIN CF WOD Angelica Johansson BOKA PASS  
17:15 40 MIN Kettlebells Nathalie Rygh BOKA PASS  
17:30 30 MIN Cykel Jimmy Olsson BOKA PASS  
17:30 45 MIN Cardio Peter Blomqvist BOKA PASS  
18:00 60 MIN BodyPump Hansi Björkman BOKA PASS  
18:00 30 MIN Cykel + Jimmy Olsson BOKA PASS  
18:00 60 MIN CF WOD Angelica Johansson BOKA PASS  
18:30 60 MIN PowerYoga Susanne Ringman BOKA PASS  
19:10 60 MIN Zumba Sanna Larsson BOKA PASS  
ONSDAG 20/2
09:00 45 MIN Senior Styrka Angelica Johansson BOKA PASS  
09:45 45 MIN Senior Dans Angelica Johansson BOKA PASS  
12:05 30 MIN HIIT Angelica Johansson BOKA PASS  
17:00 60 MIN CF WOD Daniel Johansson BOKA PASS  
17:00 30 MIN Cykel sprint Irene Andersson BOKA PASS  
17:30 30 MIN CxWorx Hansi Björkman BOKA PASS  
17:30 50 MIN SOMA MOVE Johanna Svensson BOKA PASS  
18:00 60 MIN CF WOD Daniel Johansson BOKA PASS  
18:00 45 MIN Cykel 45 Heléne Odenmarck BOKA PASS  
18:15 45 MIN Step ´n Strength Camilla Jiglind BOKA PASS  
18:45 90 MIN YinYoga Lena Vilstrup BOKA PASS