MENY
DEMO
OM GYM CONTROL
FUNKTIONER
Framgång är ingen slump!
Gym Control bygger branchledande
affärssystem för komplett styrning
av friskvårdsanläggningar.
OM OSS
Kontakta oss
Hur vi arbetar
Gym Controls historia
Personal
HUR VI ARBETAR

På Gym Control arbetar vi utifrån ett agilt tänk för att uppnå bästa tänkbara produkt.  
Grundtanken bakom denna agila metod bygger på att göra våra kunder nöjda med det som utvecklas genom ett mycket nära samarbete under hela utvecklingstiden, samt täta, regelbundna möten mellan utvecklare och kunden. 
Arbetet bedrivs hela tiden och utveckling sker, och utvärderas, löpande och kan ändras för att möta nya krav och önskemål. 
Gym Controls agila synsätt anser att det oftare är människor och kommunikation än verktyg och formella dokument som löser problem under utvecklingsarbetet. 
GYM CONTROLS HISTORIA
GYM CONTROL är framtaget speciellt för friskvårdsanläggningar och hjälper dessa att förbättra, och bibehålla, kontakten med deras kunder och samtidigt ge en tydlig och klar bild över anläggningens ekonomiska status. 
Systemet är utvecklat tillsammans med de främsta aktörerna inom branschen. Detta borgar för att alla de krav som finns inom branschen är tillgodosedda med Gym Control. 
Företaget bakom Gym Control har vuxit fram ur ett par andra bolag som under nästan tjugo års tid arbetat med affärssystem och webblösningar inom olika branscher. Idag är vi dock helt inriktat på att tillhandahålla de bästa tänkbara lösningarna för friskvårdsnäringen. 
PERSONAL
På Gym Controls olika kontor arbetar olika människor med olika bakgrund, ålder och etnicitet. Det gemensamma för oss är att vi alla brinner för att skapa bättre produkter och därigenom rationalisera bort onödigt arbete som utförs av kund och de flesta av oss är dessutom mycket intresserade av träning i olika former.  

Är och känner du att du skulle vilja bli en del av detta team så skicka gärna in din spontanansökan redan idag så lovar vi att höra av oss om något dyker upp. Är ord som träning, PHP, SQL, Linux något som klingar bekant hos dig så är vi extra intresserade av att komma i kontakt med just dig. 
E-posta din spontanansökan till info@gymcontrol.se och märk e-posten med JOBBANSÖKAN