Startdatum
Betalsätt
Årskort kontant Vuxen
3995kr
10-kort längdskidåkning
2295kr
Årskort AG Vuxen
329kr
Dagsårskort
175kr
Årskort Dag 12 mån
2095kr
Serneke Skidanläggning AB
Krutvägen 2
415 27 Göteborg
559284-2875
skidome@serneke.se
031-3951125
Mastercard   Visa
Köpvillkor


Hej kära skidåkare,

Vi värnar om din integritet som medlem, kursdeltagare eller PT-kund. Då du ännu inte godkänt vår hantering av personuppgifter ber vi dig att nu gå in och godkänna behandlingen av dina personuppgifter. Genom att följa länken och klicka i samtycket godkänner du behandlingen av personuppgifter.

Vill du läsa mer om detta kan du klicka här: http://www.skidome.ski/wp-content/uploads/2023/06/Integritetspolicy-Serneke-Skidanlaggning-AB.pdf.

Tack för din tid och hoppas att vi ses i spåren!
 
Gym Control bygger anläggningens affärssystem har därigenom ett upprättat Personuppgiftsbiträdesavtal med Anläggningen som ger Anläggningen rätt att lagerhålla sitt kundregister på Gym Controls servrar.

Gym Control AB kan aldrig hållas ansvarig för de uppgifter Anläggningen väljer att lagra i systemet och det är anläggningens ansvar att se till att gällande regelverk efterföljs med hjälp av de funktioner som finns inbyggt för detta i Gym Control.

Gym Control ska säkerställa att endast de av Gym Controls personal som behöver tillgång till Anläggningens kunders personuppgifter för att utföra Gym Controls åtaganden under avtalet har tillgång till dessa, samt ska tillse att sådan personal har erforderlig utbildning och i tillräcklig mån har instruerats på ett ändamålsenligt sätt för att hantera dessa.

All hantering av personuppgifter utförs av personal som har tecknat sekretessavtal. Anläggningen kan själv styra över om supportpersonal skall ha tillgång till kunddata eller bara systemfunktionen i samband med support.

Drift och förvaltning av Gym Control sker på RÖS-Skyddade servrar i EU hos en av de större nordiska aktörerna på marknaden med vilka Gym Control också har ett tecknat Personuppgiftsbiträdesavtal.

Utrustning som redundant precisionskyla, avbrottsfri kraft, reservkraftverk, släckutrustning, skalskydd, driftlarm och redundanta anslutningar till alla större operatörer vilket i praktiken betyder att upptiden är så närmare 100% man kan komma. Utöver hög driftssäkerhet har Gym Control tillgång till dedikerad supportpersonal 24/7 vid händelse av fel.