Funktionell
Golf
Pilates
Stående stretch
Thaiboxning
 
Afsin Ahmadi
Caroline
Jeanette
 
 VECKA
 VECKA
 01 2022
 >
 VECKA
 
MÅN 3/1
TIS 4/1
ONS 5/1
TOR 6/1
FRE 7/1
LÖR 8/1
SÖN 9/1
 
06:00
Golf
60 MIN
 
07:00
Golf
60 MIN
 
08:00
Golf
60 MIN
 
09:00
Golf
60 MIN
 
09:30
Easy line
30 MIN
 
10:00
Golf
60 MIN
 
10:00
Stående stretch
30 MIN
 
11:00
Golf
60 MIN
 
12:00
Golf
60 MIN
 
13:00
Golf
60 MIN
 
14:00
Golf
60 MIN
 
15:00
Golf
60 MIN
 
16:00
Golf
60 MIN
 
 
06:00
Golf
60 MIN
 
07:00
Golf
60 MIN
 
08:00
Golf
60 MIN
 
09:00
Golf
60 MIN
 
09:30
Easy line
30 MIN
 
10:00
Golf
60 MIN
 
10:00
Stående stretch
30 MIN
 
11:00
Golf
60 MIN
 
12:00
Golf
60 MIN
 
13:00
Golf
60 MIN
 
14:00
Golf
60 MIN
 
15:00
Golf
60 MIN
 
16:00
Golf
60 MIN
 
18:00
Spinning
60 MIN
 
 
06:00
Golf
60 MIN
 
07:00
Golf
60 MIN
 
08:00
Golf
60 MIN
 
09:00
Golf
60 MIN
 
09:30
Easy line
30 MIN
 
10:00
Golf
60 MIN
 
10:00
Stående stretch
30 MIN
 
11:00
Golf
60 MIN
 
12:00
Golf
60 MIN
 
13:00
Golf
60 MIN
 
14:00
Golf
60 MIN
 
15:00
Golf
60 MIN
 
16:00
Golf
60 MIN
 
19:15
Thaiboxning
60 MIN
 
 
06:00
Golf
60 MIN
 
07:00
Golf
60 MIN
 
08:00
Golf
60 MIN
 
09:00
Golf
60 MIN
 
10:00
Golf
60 MIN
 
11:00
Golf
60 MIN
 
12:00
Golf
60 MIN
 
13:00
Golf
60 MIN
 
14:00
Golf
60 MIN
 
15:00
Golf
60 MIN
 
16:00
Golf
60 MIN
 
 
06:00
Golf
60 MIN
 
07:00
Golf
60 MIN
 
08:00
Golf
60 MIN
 
09:00
Golf
60 MIN
 
09:30
Easy line
30 MIN
 
10:00
Golf
60 MIN
 
10:00
Stående stretch
30 MIN
 
11:00
Golf
60 MIN
 
12:00
Golf
60 MIN
 
13:00
Golf
60 MIN
 
14:00
Golf
60 MIN
 
15:00
Golf
60 MIN
 
16:00
Golf
60 MIN
 
17:30
Thaiboxning
60 MIN
 
 
06:00
Golf
60 MIN
 
07:00
Golf
60 MIN
 
08:00
Golf
60 MIN
 
09:00
Golf
60 MIN
 
10:00
Golf
60 MIN
 
11:00
Golf
60 MIN
 
12:00
Golf
60 MIN
 
13:00
Golf
60 MIN
 
14:00
Golf
60 MIN
 
15:00
Golf
60 MIN
 
16:00
Golf
60 MIN
 
 
06:00
Golf
60 MIN
 
07:00
Golf
60 MIN
 
08:00
Golf
60 MIN
 
09:00
Golf
60 MIN
 
10:00
Golf
60 MIN
 
11:00
Golf
60 MIN
 
12:00
Golf
60 MIN
 
13:00
Golf
60 MIN
 
14:00
Golf
60 MIN
 
15:00
Golf
60 MIN
 
16:00
Golf
60 MIN
 
17:00
YinYoga
70 MIN