Biogrupp - Film "Smärta och ära" Biograf Victoria
Biogrupp - Recension "Smärta och ära"
Blå cirkelträning
Gul cirkelträning
Prova-på
Röd cirkelträning
Vattenmassage
Workshop - Armhävningar med Pehr Torell
 
Ida Bolin
Kristoffer Sjöberg
Pehr Torell
Sandra Kassman
 
 ACTIVAGE SÖDERMALM
 VECKA
 ACTIVAGE SÖDERMALM  VECKA
 38 2019
 >
 VECKA
 
MÅN 23/9
TIS 24/9
ONS 25/9
TOR 26/9
FRE 27/9
LÖR 28/9
SÖN 29/9
 
08:20
Gul cirkelträning
30 MIN
 
08:20
Röd cirkelträning
30 MIN
 
09:00
Gul cirkelträning
30 MIN
 
09:00
Röd cirkelträning
30 MIN
 
09:45
Gul cirkelträning
30 MIN
 
09:45
Blå cirkelträning
30 MIN
 
10:45
Gul cirkelträning
30 MIN
 
11:30
Gul cirkelträning
30 MIN
 
13:00
Gul cirkelträning
30 MIN
 
13:30
Bokcirkel 2 - Den nya dagen gryr av Johan Svedjedal
90 MIN
 
13:45
Gul cirkelträning
30 MIN
 
13:45
Röd cirkelträning
30 MIN
 
16:20
Gul cirkelträning
30 MIN
 
 
08:20
Gul cirkelträning
30 MIN
 
09:00
Gul cirkelträning
30 MIN
 
09:30
Workshop - Armhävningar med Pehr Torell
60 MIN
 
09:45
Röd cirkelträning
30 MIN
 
10:45
Gul cirkelträning
30 MIN
 
13:00
Gul cirkelträning
30 MIN
 
13:45
Gul cirkelträning
30 MIN
 
13:45
Röd cirkelträning
30 MIN
 
14:15
Bridge grundkurs
120 MIN
 
16:20
Gul cirkelträning
30 MIN
 
 
08:20
Gul cirkelträning
30 MIN
 
08:20
Röd cirkelträning
30 MIN
 
09:00
Gul cirkelträning
30 MIN
 
09:00
Röd cirkelträning
30 MIN
 
09:45
Gul cirkelträning
30 MIN
 
10:45
Gul cirkelträning
30 MIN
 
10:45
Blå cirkelträning
30 MIN
 
11:30
Gul cirkelträning
30 MIN
 
12:00
Boule (Södermalmsallén)
90 MIN
 
13:00
Gul cirkelträning
30 MIN
 
13:00
Bokcirkel 1 Svensk skönlitteratur- "Den högsta kasten" - Carina Rydberg
90 MIN
 
13:45
Gul cirkelträning
30 MIN
 
14:30
Biogrupp - Film "Smärta och ära" Biograf Victoria
120 MIN
 
15:00
Workshop - Bål/mage
45 MIN
 
16:20
Gul cirkelträning
30 MIN
 
 
08:20
Gul cirkelträning
30 MIN
 
08:20
Röd cirkelträning
30 MIN
 
09:00
Gul cirkelträning
30 MIN
 
09:45
Gul cirkelträning
30 MIN
 
10:45
Gul cirkelträning
30 MIN
 
10:45
Röd cirkelträning
30 MIN
 
13:00
Gul cirkelträning
30 MIN
 
13:00
Råd om bra mat för äldre - med Barbro
60 MIN
 
13:00
Promenad till CampPro
120 MIN
 
14:30
Biogrupp - Recension "Smärta och ära"
90 MIN
 
16:20
Gul cirkelträning
30 MIN
 
 
08:20
Gul cirkelträning
30 MIN
 
08:20
Blå cirkelträning
30 MIN
 
09:00
Gul cirkelträning
30 MIN
 
09:45
Gul cirkelträning
30 MIN
 
09:45
Röd cirkelträning
30 MIN
 
10:45
Gul cirkelträning
30 MIN
 
10:45
Röd cirkelträning
30 MIN
 
11:30
Gul cirkelträning
30 MIN
 
12:45
Gul cirkelträning
30 MIN
 
12:45
Röd cirkelträning
30 MIN
 
13:30
Gul cirkelträning
30 MIN