BodyCombat
Cirkelträning Bas
Core
OUTDOOR SENIOR
Stretch
STYRKA SENIOR
TABATA
TRX
TRX/IW
TRX/KETTLEBELL
X-Fit
X-Fit Ekenäs
YOGA
Yoga i Brunnsparken
 
Caroline Jönsson
Eva Milletorp
Johanna Hansson
Jonny Cederholm
Louise Roslund
Maria Jönsson
Marielle Korpihalkola
Masse Tollstam
Nettan Andersson
Tim Stokki
Ulrika Ahlberg
Åse Jönsson
 
 TORSDAG
 TORSDAG
 25
 AUGUSTI
 >
DAG
 
AKTIVITET
 
PLATS
 
INSTRUKTÖR
 
 
08:30
CrossTraining
CROSSTRAINING Funktionell Träning innebär att man förutom styrka utvecklar rörlighet, balans, puls och koordinations-förmåga med övningar som aktiverar många olika muskler samtidigt. Klassen är uppbyggd med stationer och körs med tidsintervaller.
 
Sal 1
 
Jonny Cederholm
 
 
09:45
STYRKA SENIOR
STYRKA SENIOR Träningsmetod som ger positiv stimulation till muskeluppbyggnaden i kroppen för oss i åldern 55+. Vi kör ett lättare helkroppspass med stänger och fria vikter och avslutar med lite avslappning och stretch.
 
Sal 1
 
Jonny Cederholm
 
 
11:00
OUTDOOR SENIOR
SENIOR CIRKEL Funktionell Träning innebär att man förutom styrka utvecklar rörlighet, balans, styrka och koordinationsförmåga med övningar som aktiverar många olika muskler samtidigt.. Klassen körs med tidsintervaller.
 
Konstgräsplan
 
Jonny Cederholm
 
 
17:00
Cirkelträning Bas
Stationsträning: Funktionell Träning innebär att man förutom styrka utvecklar rörlighet, balans, puls och koordinations-förmåga med övningar som aktiverar många olika muskler samtidigt. Klassen är uppbyggd med stationer och körs med tidsintervaller.
 
Konstgräsplan
 
Nettan Andersson
 
 
17:10
INDOOR WALKING
INDOORWALKING Träningsformen med låg belastningsrisk där hela kroppen tränas. Denna högeffektiva träningsmetod ger dokumenterat högre förbränning och syreupptagning och kan dessutom utföras på hälften av tiden jämfört med andra träningsformer.
 
Sal 1
 
Jessica Granum
 
 
18:00
BodyCombat
BODYCOMBAT® Ett pass med massor av kraft och energi. Här blandas tekniker från karate, taekwando, capoeira, boxing, kickboxning och muay thai .
 
Sal 1
 
Åse Jönsson
 
 
19:00
TRX/IW
TRX/IW: Kombinationsklass. Vi arbetar med styrkeövningar i TRX banden i tidsintervaller om 20-60 sek. Dessa blandas med kondition och styrka på IndoorWalking.
 
Sal 1
 
Tim Stokki