Hathayoga Flow Sommaryoga
Kundaliniyoga Sommaryoga
 
Karin
Martina
 
 MÅNDAG
 MÅNDAG
 19
 JULI
 >
DAG
 
AKTIVITET
 
PLATS
 
INSTRUKTÖR
 
 
08:00
Kundaliniyoga Sommaryoga
Kundaliniyoga där andning och rörelse kombineras är en dynamisk form av yoga. Den innehåller alltid samma grundstruktur: intoning, uppvärmning, kriya (yogapass), djupavslappning, meditation och uttoning.

Kundaliniyogan sägs balansera vårt hormonsystemet, stärka nervsystemet, släppa på känslomässiga blockeringar och frigöra spänningar i kroppen.

Meditationen gör oss mer närvarande i nuet, fokuserade och lugna. Kan också hjälpa mot lindrig depression och ångest. I Kundaliniyogan innehåller meditationerna ofta olika andningstekniker, mantran och rörelser.

Kundaliniyogatraditionen är otroligt rik på kunskap och tekniker, ur den kunskapen kommer MediYoga, Medicinskyoga, och Livsyoga.

Du tar med egen utrustning- Matta filt och kudde.
 
Råda säteri
 
Martina
 
 
18:00
Hathayoga Flow Sommaryoga
Hathayoga Flow är en mer dynamisk yogaklass med yang-kvaliteter som värme, rörlighet och kraft. Med medveten andning varieras mjukt, somatiskt flödande övningar och sekvenser med lite mer utmanande positioner samt andningsövningar och meditation.

Denna klass passar dig som vill utöva en mer fysisk men samtidigt inkännande yoga. Vi försöker släppa strävan och prestation och lyssna in till kroppen. Klassen fungerar fint både för dig som är ny och erfaren på yogamattan.

Hathayoga kan beskrivas som meditation i rörelse för att finna närvaro och ett sinne i ro, balans och acceptans.

Du tar med egen utrustning- Matta , filt och kudde.
 
Råda säteri
 
Karin