Cirkelträning
Spinning
Switching (ej instruktör)
Tabata
Ute - Stationsträning Bas
 
Carina Boström
Therese Zarmén
Åsa Nilsson
 
 ONSDAG
 ONSDAG
 28
 JULI
 >
DAG
 
AKTIVITET
 
PLATS
 
INSTRUKTÖR
 
 
09:00
Switching (ej instruktör)
Cirkelträning i gymmet på våra switchingmaskiner. Det som är speciellt med dessa är att du utför alla övningar stående. Bytena går snabbt eftersom du inte behöver göra några inställningar mer än motståndet. Passar alla.
 
Gymmet
 
 
 
10:00
Ute - Stationsträning Bas
 
Utomhus
 
Carina Boström
 
 
12:00
Tabata
Tabata är en form av högintensiv intervallträning, där du på kort tid kan uppnå stora träningsresultat konditions- och styrkemässigt. Träningsformen är smart upplagd då du blandar högintensiva övningar med kort vila under en förutbestämd tid. Passar dig som vill ha tuff och effektiv träning och har träningsvana sedan tidigare..
 
Utomhus
 
Carina Boström
Passet är stängt
 
 
16:45
Cirkelträning
Cirkelträning är en en funktionell klass för hela kroppen med betoning på styrka. Träningsmomenten sker stationsvis med utgångspunkt i intervallträning.
Du använder din egen kroppsvikt, vikter eller andra redskap. Enkla, traditionella övningar utan krav på koordinationsförmåga eller taktkänsla.
 
Stora Salen
 
Therese Zarmén
 
 
19:00
Spinning
Spinning är träningsformen som passar alla oavsett träningsvana samtidigt som det är en av de mest effektiva gruppträningsformerna. Du kan enkelt anpassa din ansträngningsnivå genom att öka och minska motståndet på cykeln. Du kan jobba efter egen kapacitet, dagsform och ditt eget mål. Med rätt teknik på cykeln är spinning skonsamt med låg skaderisk. Välj det som passar dig bäst!
 
Spinningsalen
 
Åsa Nilsson