Webbshop

Logga in
HathaYoga Flow
Hathayoga Flow Sommaryoga
KundaliniYoga
Kundaliniyoga Prova på
Medicinsk Yoga
SensingYoga
SensingYoga Sommaryoga
YinYoga
Yinyoga- Sommaryoga
 
Karin
Lotta
Martina
 
Breathwalk
2021-05-24
  Kl. 18:00
 
 
Breathwalk
Breathwalk är en meditativ promenad kopplad till olika andningsmönster som påverkar kropp och själ positivt. En slags yoga till fots. Den har många positiva effekter på hälsan och är ett naturligt , enkelt och effektivt sätt att må bra.

Under Breathwalk utför vi en kombinationen av olika andningstekniker under gång och medveten uppmärksamhet ger klarhet och lugn. Övningar för rygg och bröst underlättar andningen och ger en friskare kropp. Syresättningen och cirkulationen i kroppen ökar vilket påverkar hela kroppen positivt. Breathwalk påverkar kondition, cirkulation, hormonbalans, hjärtrytm, lungkapacitet och emotionell balans positivt.

Andningsövningarna ger bättre lungkapacitet och påverkar humöret. Långsam djupandning sänker nivån av stresshormoner i kroppen. Inga förkunskaper krävs och det är lätt för alla att vara med.

Du behöver ett par sköna skor att gå i samt sköna och varma kläder. Vi blir inte varma av Breathwalk och vi är ute även om det regnar så tänk på att klä dig efter vädret.

Vi träffas på Råda säteri på gräsmattan mellan stora huvudbyggnaden och sjön.
Starttid
2021-05-24 Kl. 18:00
Plats
Råda säteri
Antal platser
10 stycken
Status:
Passet är ej bokningsbart då det är för nära inpå
Längd på passet
75 min
Instruktör
Martina
Pris
Medlemmar: 200 Kr.
Ej medlemmar: 200 Kr.
Har du problem installera appen? Klicka här