Webbshop

Logga in
Hathayoga Flow Sommaryoga
Kundaliniyoga Prova på
MediYoga Sommaryoga
SensingYoga Sommaryoga
Yinyoga- Sommaryoga
 
Karin
Lotta
Martina
 
MediYoga Sommaryoga
2021-07-17
  Kl. 08:00
 
 
MediYoga Sommaryoga
MediYogaMediYoga är en terapeutisk yogaform som utgår från Kundaliniyogan, en av de äldsta och kända formerna av yoga.

Det finns dokumenterad effekt i svensk forskning, Mediyoga har utvecklats under kliniskt/terapeutiskt arbete med människor och via kursverksamhet med tiotusentals deltagare. Det finns åtskilliga forskningsrapporter som visar på dess terapeutiska effekter. På bl.a. Karolinska Institutet, Danderyds sjukhus och i Karolinska Sjukhusets regi har det bedrivits studier som visat fina resultat på t.ex. astmatiker, utbrända, personer med olika former av ryggproblem, hjärtproblem, sömnstörningar, ätstörningar, Parkinsons sjukdom, migrän.

De mjuka fysiska övningarna och ställningarna kombineras med andnings- och koncentrationstekniker. Djupverkande meditation ingår i varje pass för att som en integrerad helhet skapa terapeutiska effekter och utifrån yogans grundläggande intention verka för en djup, direkt och energimässig balans på alla plan.

Alla övningar utförs alltid med utgångspunkt utifrån individens förmåga och kapacitet. Du kan, om du har svårt för att komma ner på mattan, sitta på stol och utföra passet. Så det är en yogaform som alla kan utöva.

Du tar med egen utrustning - Matta , filt och kudde
Starttid
2021-07-17 Kl. 08:00
Plats
Nysäter strand
Antal platser
40 stycken
Status:
Plats finns
Längd på passet
75 min
Instruktör
Lotta
Har du problem installera appen? Klicka här