Schema v.44
Måndag Oct 26
06:30
Styrka 45
Maggie 
45 min
18:00
Forma fight
Maggie 
60 min
18:30
Cykel basic
Mats 
60 min
19:00
Step-up
Fia 
45 min
Tisdag Oct 27
06:30
cykel 45
Maggie 
45 min
17:00
Core
Sara Jansson 
60 min
18:00
Cykel 60
Maggie 
60 min
18:15
Tabata
Pernilla Widlund 
60 min
19:15
Kettlebells
Maggie 
45 min
Onsdag Oct 28
17:30
Soma Move
Linda Folkö 
45 min
18:00
Cykel 60
Maggie 
60 min
18:30
Zumba Fitness
Veronica Sundgren 
60 min
18:30
Dance Mix
Linda Folkö 
60 min
Torsdag Oct 29
06:30
Styrka 45
Maggie 
45 min
17:15
Cirkel
Pernilla Widlund 
45 min
18:00
Dance Mix
Linda Folkö 
60 min
18:00
Utomhuspass
Robert Jansson 
60 min
19:00
Core 45
Fia 
45 min
19:00
Cykel 60
Stina 
60 min
Fredag Oct 30
06:30
cykel 45
Maggie 
45 min
17:00
Fredagsfys
Maggie 
60 min
Lördag Oct 31
09:00
Abs n `Ass
Maggie 
30 min
09:45
Styrka 45
Maggie 
45 min
Söndag Nov 01
17:00
Core 45
Fia 
45 min
18:00
Pyramid 6
Maggie 
45 min
19:00
Cykel 60
Maggie 
60 min