Schema v.40
Måndag Sep 28
10:00
Senior Styrka
Angelica Johansson 
45 min
12:05
Tabata
Hans Feltsten 
30 min
16:30
CF WOD
Orhan Halilovic 
60 min
17:00
Strength
Hans Feltsten 
45 min
17:30
CF WOD
Orhan Halilovic 
60 min
17:30
Outdoor
Peter Blomqvist 
60 min
17:30
BodyPump
Monika Esplund 
60 min
18:15
Strength
Emma Grundström 
45 min
18:40
SH´Bam
Kristin Lans 
45 min
Tisdag Sep 29
11:00
Senior Outdoor
Angelica Johansson 
45 min
12:05
Strength
Christina Rygh 
30 min
17:00
CF WOD
Angelica Johansson 
60 min
17:30
Cykel 60
Jimmy Olsson 
60 min
17:30
Cardio
Peter Blomqvist 
45 min
18:00
CF WOD
Angelica Johansson 
60 min
18:00
BodyPump
Hansi Björkman 
60 min
18:30
PowerYoga
Susanne Ringman 
60 min
Onsdag Sep 30
12:05
HIIT
Hans Feltsten 
30 min
17:00
HIIT
Hansi Björkman 
30 min
17:15
Cykel 60
Heléne Odenmarck 
60 min
17:30
Outdoor
Irene Andersson 
45 min
18:00
CF WOD
Orhan Halilovic 
60 min
18:15
SH´Bam
Ida Jonsson 
45 min
18:30
Yin & Yang-yoga
Susanne Ringman 
60 min
Torsdag Oct 01
11:00
Senior Outdoor
Angelica Johansson 
45 min
12:05
Cardio
Angelica Johansson 
30 min
17:30
Strength
Hans Feltsten 
45 min
18:30
CF WOD
Orhan Halilovic 
60 min
18:30
BodyPump
Hansi Björkman 
60 min
18:30
HIIT
Emma Grundström 
30 min
Fredag Oct 02
06:00
WAKE UP - workout
Emmylie Forsberg 
60 min
08:00
Cykel 45
Monika Esplund 
45 min
08:00
Fredagsfys surprise
Angelica Johansson 
45 min
16:30
CF WOD
Angelica Johansson 
60 min
16:30
Tabata
Hansi Björkman 
30 min
Lördag Oct 03
10:00
CF WOD
Emmylie Forsberg 
60 min
10:00
HIIT
Angelica Johansson 
30 min
Söndag Oct 04
17:00
CF WOD
Fredrik Strid 
60 min
17:00
BodyPump
Hansi Björkman 
60 min
18:00
Pilates
Johanna Svensson 
30 min
18:40
SOMA MOVE
Johanna Svensson 
50 min