Schema v.38
Måndag Sep 14
10:00
Senior Styrka
Angelica Johansson 
45 min
12:05
Tabata
Hans Feltsten 
30 min
16:30
CF WOD
Orhan Halilovic 
60 min
17:30
CF WOD
Orhan Halilovic 
60 min
17:30
Outdoor
Hans Feltsten 
60 min
17:30
BodyPump
Monika Esplund 
60 min
18:15
Strength
Angelica Johansson 
45 min
18:40
SH´Bam
Kristin Lans 
45 min
Tisdag Sep 15
11:00
Senior Outdoor
Angelica Johansson 
45 min
12:05
Strength
Christina Rygh 
30 min
17:00
Outdoor
Angelica Johansson 
45 min
17:30
Cykel 60
Jimmy Olsson 
60 min
17:30
Cardio
Åke Eliasson 
45 min
18:00
CF WOD
Angelica Johansson 
60 min
18:00
BodyPump
Hansi Björkman 
60 min
18:30
PowerYoga
Susanne Ringman 
60 min
Onsdag Sep 16
12:05
HIIT
Hans Feltsten 
30 min
17:00
HIIT
Hansi Björkman 
30 min
17:15
Cykel 60
Heléne Odenmarck 
60 min
17:30
Outdoor
Irene Andersson 
45 min
18:00
CF WOD
Daniel Johansson 
60 min
18:15
SH´Bam
Emma Grundström 
45 min
18:30
Yin & Yang-yoga
Susanne Ringman 
60 min
Torsdag Sep 17
11:00
Senior Outdoor
Hans Feltsten 
45 min
12:05
Cardio
Angelica Johansson 
30 min
17:30
Strength
Hans Feltsten 
45 min
17:30
Outdoor
Peter Blomqvist 
45 min
18:30
CF WOD
Orhan Halilovic 
60 min
18:30
BodyPump
Peter Blomqvist 
60 min
Fredag Sep 18
08:00
Cykel 45
Monika Esplund 
45 min
08:00
Fredagsfys surprise
Angelica Johansson 
45 min
16:30
CF WOD
Angelica Johansson 
60 min
16:30
Tabata
Hansi Björkman 
30 min
Lördag Sep 19
10:00
CF WOD
Angelica Johansson 
60 min
10:00
BodyPump Release
Peter Blomqvist 
60 min
Söndag Sep 20
17:00
CF WOD
Fredrik Strid 
60 min
17:00
BodyPump
Hansi Björkman 
60 min
18:00
Pilates
Johanna Svensson 
30 min
18:40
SOMA MOVE
Johanna Svensson 
50 min